Odoo consultant Julia van Orsouw

Met een ervaren Odoo consultant haal je het maximale resultaat uit je geautomatiseerde bedrijfsprocessen. Julia van Orsouw heeft als Odoo partner alle kennis in huis voor gedegen advies, implementaties, functionele trainingen en support.

Adviseren op basis van ervaring

Ik ben Julia van Orsouw en sinds 2004 ben ik consultant op het gebied van het automatiseren van bedrijfsprocessen en financiƫle administraties.

Sinds ik met Odoo in contact ben gekomen, ben ik me gaan specialiseren als Odoo consultant. Ik vind het echt een prachtig pakket en ben dan ook een enthousiast gebruiker van alle mogelijkheden.

Zo heb ik deze website zelf met de website-builder van Odoo gebouwd. Ik kan als Odoo consultant immers pas goed over alle aspecten van Odoo adviseren als ik er zelf ervaring mee heb opgedaan!

Lees meer over Odoo advies >

Van Orsouw Consultancy biedt:

Van Orsouw Consultancy geeft advies op het gebied van bedrijfsprocessen automatiseren

advies

Van Orsouw Consultancy, specialist in implementatie Odoo

implementatie

Van Orsouw Consultancy geeft training in Odoo

training

Van Orsouw Consultancy geeft support op het gebied van Odoo

support

Odoo consultant in Brabant

Ik woon met mijn gezin in Drunen, vanuit dit Brabants dorpje werk ik als zelfstandig Odoo consultant voor organisaties die de spreadsheets aan het ontgroeien zijn. Tijdens een maatwerk implementatie werk ik het liefste op locatie bij een bedrijf zodat ik korte lijntjes met de eindgebruikers heb.

Met mijn pragmatische instelling en no-nonsense mentaliteit weet ik in korte tijd een Odoo implementatie neer te zetten waarmee medewerkers makkelijker, sneller en slimmer hun werk kunnen doen.

Ben je benieuwd wat ik als Odoo consultant voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met me op voor meer informatie

Meer over Julia van Orsouw

Behalve Odoo consultant ben ik ook een gecertificeerd paardencoach.

Bij jezelf vind je namelijk de beste (en enige) versie van jezelf en paarden helpen je daarbij. Als paardencoach nodig ik, samen met mijn paarden, mijn cliƫnten uit om het beste uit zichzelf te halen.

In dat opzicht zijn er veel overeenkomsten in mijn werk als Odoo consultant en dat van paardencoach. In beide gevallen streef ik ernaar om het beste resultaat te bereiken.